Гост у библиотеци - директор српске научне телевизије

12.4.2016. године су наши гости у библиотеци били директор "Српске научне телевизије" г. Живојин Жика Петровић са сарадницима.

Том приликом смо разменили досадашња искуства и договорили сарадњу уоквиру пројекта који је започела ова телевизија - "Желимо у свакој средњој школи Србије да имамо дописника!

Позивамо све заинтересоване ђаке, наставнике, професоре и руководиоце средњих школа широм Србије да узму учешће у овој великој акцији и искористе део медијског простора који им пружамо како бисмо јавности представили њихове успехе, радове, догађаје и признања. Покретањем нових секција, тимова или прилагођавањем већ постојећих, заједничким снагама их можемо опремити и обучити заинтересоване ђаке да буду дописници Српске научне телевизије (СНТВ).

У акцији “Ђачке визије научне телевизије” ученици средњих школа ће имати прилику да стекну нова искуства и знања, практично да се опробају као новинари, уредници, редитељи, сниматељи, монтажери и сл. да буду племенити и креативни, и у форми кратких и обликованих прилога, емисија и репортажа представе широј јавности успехе својих другара и школе коју похађају."

Позивамо све запослене, ученике и наставнике да се укључе у рад на осмишљавању и снимању прилога о нашој школи, а који ће бити емитовани на СНТВ-у.

Коодинатор - Слободанка Цветковић, стручни сарадник - библиотекар