Угоститељско - туристичка школа
Београд
2018 - Конкурсна документација намирнице 2018 46-3
Конкурсна документација намирнице 2018 46-3
Главни мени
НАСЛОВНА СТРАНА
О ШКОЛИ
Историјат
Хотел Палас
Библиотека
ОРГАНИ ШКОЛЕ
Школски одбор
Директор
Помоћник директора за наставу
Помоћник директора за угоститељско и туристичко пословање
Савет родитеља
Ученички парламент
Наставничко веће
Одељењско веће
Стручни активи и тимови 2019-2020
Секретар школе
СТРУЧНИ САРАДНИЦИ
Библиотекар
Педагог
Психолог
Oрганизатор практичне наставе
РЕДОВНИ УЧЕНИЦИ
Распоред писаних провера знања
ВАНРЕДНИ УЧЕНИЦИ
Распоред консултација
Распоред испита
Наставни планови
Распоред звоњења
Ценовник испита специјалисти
Ценовник испита ванредни
Француски језик
ОБРАЗОВНИ ПРОФИЛИ
Конобар
Кувар
Посластичар
Угоститељски техничар
Кулинарски техничар
Туристички техничар
Школски Унеско клуб
Облици наставе
Пројекти школе
Брошура за пројекат "Ерасмус"
Пројекат "Мобилношћу до унапређивања наставе стручних предмета"
Innovate and participate in digital and green transition of VET and Tourism
Make it green
Документа УТШ
Јавне набавке
Донатори
Промоција школе
Настава на даљину
Изборни предмети
Архива догађаја
Контакт