Информације за ученике који се уписују у први разред школске 2020/2021. године

Школска година за ученике уписане у I разред почиње y УТОРАК септембра 2020. године са почетком наставе у 8:00 сати (смена А) тако што ће се ученици окупити у школском дворишту, одакле ће их одељенске старешине прозвати по одељењима и повести у своје учионице.

Ученици уписани у I разред Угоститељско-туристичке школе ОБАВЕЗНИ су да имају одговарајуће радне униформе за занимање које изучавају.

Због једнобразности, радне униформе се набављају преко школе.

УЗИМАЊЕ МЕРА И УПЛАТА ЗА РАДНЕ УНИФОРМЕ ОБАВЉА СЕ ПОСЛЕ УПИСА У ПРОСТОРИЈАМА ШКОЛЕ, ул. Југ Богданова 28, 8. и 9. јула 2020.године од  8.00 - 15.00 сати (информације на тел: 2632-987, лок.114).

Плаћање се може извршити у 2 рате, прва одмах код узимања мера (50%), а друга приликом преузимања униформе, почетком септембра.

РАДНА УНИФОРМА ЗА КУЛИНАРСКЕ ТЕХНИЧАРЕ, КУВАРЕ И ПОСЛАСТИЧАРЕ

  • ЗА УЧЕНИКЕ:  бела блуза, беле панталоне, кецеља, капа: 3.960,00
  • ЗА УЧЕНИЦЕ:  бела блуза, беле панталоне, кецеља, капа: 3.960,00

РАДНА УНИФОРМА ЗА УГОСТИТЕЉСКЕ ТЕХНИЧАРЕ И КОНОБАРЕ

  • ЗА УЧЕНИКЕ: тегет прслук и панталоне,бела кошуља и лептир машна: 7.680,00
  • ЗА УЧЕНИЦЕ: тегет прслук и панталоне,бела кошуља и ешарпа: 7.200,00

РАДНА УНИФОРМА ЗА ТУРИСТИЧКО  ХОТЕЛИЈЕРСКЕ ТЕХНИЧАРЕ

  • ЗА УЧЕНИКЕ:  тегет сако и панталоне, бела кошуља и кравата
  • ЗА УЧЕНИЦЕ:  тегет блејзер и панталоне, бела кошуља и ешарпа

Ученици образовног профила туристички техничар мере за радне униформе дају током школске године (биће благовремено информисани о цени и термину).

УЧЕНИЦИ УНИФОРМЕ НОСЕ ОД ПРВОГ ДАНА КАБИНЕТСКЕ И ПРАКТИЧНЕ НАСТАВЕ.

Овом приликпм ученици старијих разреда (трећег и четвртог) уколико желе да обнове дотрајалу униформу (оштећену или  малу) такође могу да дају мере за нове униформе.

У СЛУЧАЈУ ДА ОВОМ ПРИЛИКОМ НИСУ УЗЕТЕ МЕРЕ (ВАЖИ ЗА ПРОФИЛЕ КУВАР, КУЛИНАРСКИ ТЕХНИЧАР И ПОСЛАСТИЧАР) ОБРАТИТИ СЕ ФИРМИ Ramicom uniforme ул. Гвоздићева 4.локал 1 (код рест.Липов лад тел.24 00 475).

ЗА ПРОФИЛЕ КОНОБАР, УГОСТИТЕЉСКИ ТЕХНИЧАР И ТУРИСТИЧКО ХОТЕЛИЈЕРСКИ ТЕХНИЧАР ОБРАТИТИ СЕ  ФИРМИ BRAMY” ул. Макензијева 28. (изнад Славије тел. 244 28 28).

УПРАВА ШКОЛЕ ВАМ ЖЕЛИ ДОБРОДОШЛИЦУ И СРЕЋАН ПОЧЕТАК ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ !!!