Упис ученика у први разред - важно обавештење

ИНФОРМАЦИЈА ЗА УЧЕНИКЕ КОЈИ СЕ УПИСУЈУ У ПРВИ РАЗРЕД ШКОЛСКЕ 2021/2022.ГОДИНЕ

Ученици који се у уписују у први разред на образовне профиле: кувар, кулинарски техничар, конобар, угоститељски техничар и посластичар обавезни су да присуствују упису у први разред јер ће се приликом уписа узимати мере за униформе.

Школска година за ученике уписане у први разред почиње у среду 1. септембра 2021. године са почетком наставе у 08:00 сати (смена А). Спискови ученика по одељењима и образовним профилима биће истакнути на сајту школе, као и у просторији на улазу у школу. Адреса сајта школе је:  https://ut-skola.edu.rs/ . 

Ученици уписани у I разред Угоститељско-туристичке школе ОБАВЕЗНИ су да имају одговарајуће радне униформе за занимање које изучавају. Због једнобразности, радне униформе набављају се преко школе.

УЗИМАЊЕ МЕРА И УПЛАТА ЗА РАДНЕ УНИФОРМЕ ОБАВЉА СЕ ТОКОМ УПИСА У  ПРОСТОРИЈАМА ШКОЛЕ (уз примену хигијенских мера – обавезно ношење маске и одржавање физичке дистанце), на адреси ул. Југ Богданова 28,  12. и 13. јула 2021.године од  8.00 до 15.00 сати. Додатне информације можете добити позивом на број телефона: 011/2632-987, лок.114.

Плаћање се може извршити у 2 (две) рате. Прва рата плаћа се одмах приликом узимања мера (50%), а друга приликом  преузимања униформе, почетком септембра.

Цена униформи:

РАДНА УНИФОРМА ЗА КУЛИНАРСКЕ ТЕХНИЧАРЕ, КУВАРЕ И ПОСЛАСТИЧАРЕ

- ЗА УЧЕНИКЕ:  бела блуза, беле панталоне, кецеља, капа  .............................. 4.200,00 динара

- ЗА УЧЕНИЦЕ:  бела блуза, беле панталоне, кецеља, капа  .............................. 4.200,00 динара

 

РАДНА УНИФОРМА ЗА УГОСТИТЕЉСКЕ ТЕХНИЧАРЕ И КОНОБАРЕ

- ЗА УЧЕНИКЕ: тегет прслук и панталоне,бела кошуља и лептир машна ........ 7.500,00 динара

- ЗА УЧЕНИЦЕ: тегет прслук и панталоне,бела кошуља и ешарпа  .................. 7.500,00 динара

 

РАДНА УНИФОРМА ЗА ТУРИСТИЧКО-ХОТЕЛИЈЕРСКЕ ТЕХНИЧАРЕ

- ЗА УЧЕНИКЕ:  тегет сако и  панталоне, бела кошуља и кравата

- ЗА УЧЕНИЦЕ:  тегет блејзер и панталоне, бела кошуља  и  ешарпа

 Ученици образовног профила туристичко-хотелијерски техничар мере за радне униформе дају током школске године (биће благовремено информисани о цени и термину).

Ученици униформе носе од првог дана кабинетске и практичне наставе.

У СЛУЧАЈУ ДА ОВОМ ПРИЛИКОМ НИСУ УЗЕТЕ МЕРЕ, ПОТРЕБНО ЈЕ ДА СЕ ОБРАТИТЕ ФИРМИ BRAMY” ул. Макензијева 28 (изнад Славије, тел.011/ 244 28 28) најкасније до 31.7.2021. године.

УПРАВА ШКОЛЕ ЖЕЛИ ВАМ ДОБРОДОШЛИЦУ И СРЕЋАН ПОЧЕТАК ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ !!!